Uutiset

 

8.8. 2011
Festarit ovat tältä erää ohi.
Takana on upea viikonloppu, vaikka sää ei koko aikaa ollutkaan suosiollinen. Toisaalta, mitäpä sitä pieni sade altaassa polskutellessa haittaa. Sunnuntain kuvia löydät täältä.

7.8. 2011
Ensimmäinen päivä on takanapäin. Lavalla nähtiin useita taitavia muusikoita sekä persoonallisia esityksiä ja tänään sunnuntaina sama meno jatkuu! Kuvia lauantaista täällä ja täällä.

4.8. 2011
Tommy Lindgren joutuu valitettavasti jättämään esiintymisen Alkumeressä väliin sairastumisen vuoksi. Pietarilaisvieraamme Jenia Lubich esiintyy Alkumeri-festivaalin musiikillisen vastaavan Teho Majamäen kanssa.

1.8. 2011
Jonna Tervomaa ja Alkumeri-festivaalin musiikillinen vastaava Samuli "Teho" Majamäki olivat kertomassa Maikkarin Huomenta Suomessa Alkumeri-festivaalista ja sen ainutlaatuisesta ohjelmasta.
Voit katsoa kyseisen pätkän täältä.

17.7. 2011
Voimme ylpeinä ilmoittaa, että Jonna Tervomaa heittää Alkumeressä kesän ainoan festarikeikkansa. Jonna esiinty yhdessä kitaristi Jussi Jaakonahon, Teho Majamäen (perkussiot) sekä Alkumeri-orkesterin kanssa. Jousisovitukset ovat Pekka Kuusiston käsialaa. Tätä ei kannata missata!

14.7. 2011
Alkumeren juontavat Tuula Amberla ja Tero-Petri Suovanen!

11.7. 2011
Muutoksia ohjelmassa.
Sairastapauksen vuoksi Fofo joutuu perumaan esityksensä. Fofon paikalla esiintyy Seppo Kantonen.

7.7. 2011
Aikataulut julkaistiin.

Muista myös osallistua kilpailuun, josta voit voittaa lippuja Alkumereen!

16.6. 2011

Festivaalin kaikki esiintyjät ovat selvillä.

9.6. 2011

Alkumeri-festivaalin nettisivut aukesivat!

Lisää artistiesittelyitä tulossa lähiaikoina. Artistien tarkat esiintymisajat julkaistaan juhannukseen mennessä.