Alkumeri 2011

 

Alkumeressä yhdistyvät vesi ja musiikki – ne luovat ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia hyvästä olosta Samppalinnan maauimalan upeassa ympäristössä. Kaksipäiväisen tapahtuman musiikista vastaavat suomalaiset huippuartistit (mm. Jonna Tervomaa, Anna Puu, Kauko Röyhkä, Tapani Rinne, Emma Salokoski) yhdessä kansainvälisten vieraiden kanssa.

Artistit valmistavat Alkumereen sen teemaan ja tunnelmaan sopivan ohjelmiston, joten luvassa on ainutlaatuisia musiikkielämyksiä sekä ennen kuulemattomia versioita tutuista kappaleista. Veden äärellä soittavan orkesterin musiikkia voi kuunnella altaassa tai altaan reunalla ja musiikin voi myös tuntea vedessä. Alkumeren taiteellisena johtajana toimii muusikko ja tuottaja Samuli ”Teho” Majamäki.

Festivaalialueella on useita tapahtuman teemaa tukevia elämyksellisiä pisteitä ja kojuja: erilaisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä palveluita, aisteja helliviä hierontoja ja hoitoja, vesiliikuntaa sekä muita pehmeitä liikuntamuotoja. Festivaali panostaa myös kiireettömiin ja laadukkaisiin ravintolapalveluihin. Alkumeri korostaa puhtaan veden merkitystä ja ympäristöarvoja.

Päihteetön festivaali sopii kaikille ja kaikenikäisille. Tapahtumassa on ohjelmaa lapsille, nuorisolle, aikuisille ja ikäihmisille. Alkumeri on kaikkien aistien elämys ja se tarjoaa ohjelmaa aamuvarhaisesta yömyöhään – aamupäivän vesijumpasta iltayön tanssibileisiin upeasti valaistussa ja visuaalisesti näyttävässä ympäristössä. Alkumeri on osa Turku 2011 -ohjelmaa.

Alkumeren yhteistyökumppaneita ovat Turku2011 -säätiö, Turun kaupungin liikuntapalvelukeskus ja Kalevan kisat.

Tuotanto: Zontik Productions

Sukella Alkumereen ja antaudu veden ja musiikin mielihyväilylle!