Paradise Oskar eli Axel Ehnström

 

Mitä näemme ja kuulemme sinulta Alkumeressä?

Tykkään yleensä elää hetkessä ja tehdä niin kuin sää sinä päivänä sallii. Ilmaston mukaan. Tulee varmaan olemaan jotain erittäin ajankohtaista. Sen mukaista millainen fiilis sinä päivänä on. Hetkessä mukana.

Paras veteen liittyvä muisto?

Viime kesänä tein musiikkia ja oli aika paljon vapaa-aikaa. Kirjoitin biisejä ja tuli seinä vastaan. Yleensä kun tulee sellainen fiilis, niin haluan tehdä jotain. Lähden yleensä lenkille. Lähdin vaan juoksemaan ja juoksin aika kauas. Ja piti juosta vielä kotiin, enkä ollut silloin juonut paljon mitään. Menin kotiin. Vesi ei ole koskaan maistunut niin hyvälle kuin silloin. Join varmaan monta litraa vettä. Se oli maailman paras tunne.

Mitä vesi sinulle merkitsee?

Luulen, että se on minulle energian lähde. Jossain määrin puhdistautumiskeino. Jos on sellainen olo, että haluaa päästä jostain eroon, niin voi juoda vettä, ja taas tulee sellainen fiilis, että saa uutta eloa ja uutta energiaa. Puhtaampi olo. Ainakin symbolisesti, psyykkisesti. En sitten tiedä, toimiiko se fyysisesti.

Turku?

Turku on itse asiassa seikkailu – olen käynyt tosi vähän Turussa. Itse asiassa yksi ainoista kerroista, jolloin olen käynyt Turussa, taisi olla Suomen Euroviisufinaali, enkä silloinkaan päässyt näkemään kovin paljon. Se on alue, joka pitää vielä nähdä paremmin.

Artistin nettisivut:

http://www.paradiseoskarmusic.com/