Anna Puu

 

Mitä näemme ja kuulemme sinulta Alkumeressä?

Kuullaan varmaan enimmäkseen mun omaa materiaalia sekä ensimmäiseltä että Sahara-albumilta. Eniten odotan sitä, että saan sinne jouset säestämään mua.

Mikä on paras veteen liittyvä muisto?

Oikeastaan kaikki parhaat veteen liittyvät muistot ajoittuvat lapsuuteen ja erityisesti meidän kesämökille. Se on Keski-Suomessa Kivijärven rannalla. Silloin pienenä mummo ja pappa olivat aina meidän kanssa mökillä. Me oltiin siellä kaikki kesät. Aamulla mentiin nostamaan verkkoja mummon ja papan kanssa. Mitä nyt silloin jaksoi nousta sängystä, mutta silloin kuin jaksoi.

Järvi on ihanimmillaan silloin kun on aamu-usva. Kun aurinko ei ole vielä kunnolla noussut. Siellä on sellainen ihan omanlaisensa tuoksu – sitä on vaikea kuvailla. Sen kyllä muistaa heti. Ja kaikki ne lapsuudenmuistot tulvii taas mieleen, kun sen tuoksun haistaa. Ne ovat varmasti rakkaimpia veteen liittyviä muistoja.

Mitä vesi merkitsee sinulle?

Vesi on elinehto meille kaikille. Ei mikään itsestäänselvyys monessakaan maassa. Onneksi täällä Suomessa voi vielä vaan kääntää hanaa ja sieltä tulee vettä lasiin.

Turku?

Turusta mulla on paljon muistoja. Muutin Turkuun vuonna 2001 elokuun lopussa. Muutin opiskelemaan sinne ja asuin siellä kuusi vuotta. Kyllä siihen kuuteen vuoteen mahtuu aika paljon fillarointia jokirantaa pitkin ja kaikenlaista puuhailua.

Artistin kotisivut:

http://www.annapuu.fi/